Hyvää pääsiäistä!

Viime sunnuntaina kävimme lasten kanssa virpomassa. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun kävimme virpomassa ja nytkin kiersimme ihan vain naapurit lähistöltä. Lapset tykkäsivät kovin jo virpojen tekemisestä, mutta heistä oli myös hauskaa käydä virpomassa. Olimme harjoitelleet lorua kotona, mutta sitten tosipaikan tullen ei se meinannut muistua mieleen. Tylleröä ujostutti (!) niin, että hän ei sanonut mitään kenellekään ja Vilperi toisti lorun minun perässäni. Tärkeintä kuitenkin kaikille lienee, että lapset saivat kokemuksia ja hieman palkkaakin suklaamunien muodossa. Tyllerön puin kissaksi käyttäen syksyllä tekemiäni kissan korvia ja kissanhäntää. Kasvoihin piirsin taas kissan viikset ja mustan nenän. Muuten asu oli ulkohaalari. Vilperille laitoin noidan hatun ja essun sekä kasvoihin pisamia. Koriakaan meiltä ei löytynyt, mutta hyvin ne suklaamunat Tyllerön käsilaukkuun sopivat.

DSC_0305

DSC_0306

DSC_0307

Myös aiemmin istuttamamme rairuohot, tai oikeammin heinät, näyttävät jo upeilta. Lapset saivat koristella niitä pupuilla, tipuilla ja munilla. Myös ulkolyhtymme sai uuden asukin munineen. Muuten pääsiäiskoristukset jäävät meillä vähemmälle.

DSC_0210

DSC_0207

DSC_0204

DSC_0211

Ostin myös ulos narsisseja jokunen aika sitten, mutta ne kyllä kärsivät takatalvesta eivätkä todellakaan näytä enää yhtä hyviltä kuin tässä kuvassa. Täytynee ehkä ostaa uudet, kun ilmat vähän lämpenevät.

DSC_0213

Aiomme viettää pääsiäisen rennosti perheen kesken, mitään erityisiä suunnitelmia meillä ei ole. Käymme luultavasti luistelemassa, perheuinnissa ja tietenkin pyöräilemässä, jos vain ilmat sallivat. Tyllerö sai juuri uuden, isojen tyttöjen pyörän ja sillä on parempi polkea kuin vanhalla pienemmällä.

DSC_0342

DSC_0332

Lopuksi toivotan kaikille lukijoilleni oikein rauhallista pääsiäistä! Näillä korteilla me toivotamme teille ja toivotimme tuttavillemme pääsiäistervehdykset tänä vuonna!

DSC_0252

DSC_0251

DSC_0250

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s