Miten Pallero nukkuu nyt?

Minulta on tiedusteltu miten Pallero on alkanut nyt nukkumaan kaikkien vaikeuksien jälkeen, onko löytynyt rytmiä?

Iloksenne ja ilokseni voin kertoa, että kyllä! Palleron korvat siis putkitettiin juuri ennen joulua, mutta heti en huomannut muutosta. Pikkuhiljaa Palleron täytettyä vuoden, huomasin yhä useammin hänen nukkuvan pidempiä pätkiä ja yhtäkkiä yöheräämiset loppuivat. Vaikka Pallerolla on ollut jo yksi korvatulehdus putkien laiton jälkeen, se ei vaikuttanut yöuniin. Voin siis todeta, että ainakin suurimmaksi osaksi univaikeudet johtuivat kipeistä korvista ja putkitus auttoi niihin. Edelleen meillä on käytössä myös unipussi. Koska Pallero kääntyilee unissaan kovin, peitto ei pysyisi päällä. Ehkä jossain vaiheessa ostamme Pallerolle isomman peiton ja kokeilemme unipussista luopumista.

Pallero nukahtaa illalla ennen yhdeksää, mutta aamulla hän ei nuku koskaan seitsemää pidempään. Joten yöunille tulee mittaa 10 tuntia ja lisäksi kolmen tunnin päiväunet päälle. Nyt kun unirytmiin on päästy, myös nukahtaminen on helppoa. Vielä kuukausi sitten Pallero imi rintaa iltaisin, mutta päätti parisen viikoa sitten lopettaa tissittelyn. Tähän asti siis Pallero on nukahtanut syliini, mutta nyt on alkanut omaan sänkyyn nukahtamisen opettelu. Aika helposti se käykin, Pallero nukahtaa sänkyyn noin viidessä minuutissa, kun häntä silittelee.

Itsekin siis olen alkanut nukkua pois univelkojani, joita oli kertynyt aika paljon. Jaksan paremmin ja hermoni jaksavat paremmin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s