Postaussarja: Oma koti kullan kallis. Sieltä sun täältä.

Olenkin jo esitellyt kotiamme lastenhuoneiden, kylpyhuoneiden ja keittiön osalta. Koska kotimme ei todellakaan ole sisustuslehtiin sopiva, ei ole koskaan niin siisti ja sisustus meillä on uutta ja vanhaa sekaisin, päätinkin esitellä lopun kodin vain helminä sieltä täältä.

Eteinen:

DSC_0991

DSC_0990

DSC_0989

Halusin ison eteisen, jossa mahtuu riisumaan ja pukemaan lapset, johon mahtuu rattaat ja jossa on kunnolla tilaa vaatteille. Voin sanoa, että on ollut toimiva. Jokaiselle lapselle on oma laatikko, johon (periaatteessa) laitetaan pipot, tumput ym. Naulakkoon haalarit ja takit. Aikuisille on oma naulakko ja kenkäteline sekä kaapit, jossa pidetään vähemmän käytettyjä ulkovaatteita ja kenkiä. Lisäksi miehen suvusta on saatu ihana leveä penkki, jossa voi istua kenkiä jalkaan laittaessa. Matot ovat mummuni kutomia. Eteisestä on pääsy suoraam muuhun kotiin sekä kodinhoitohuoneeseen.

Olohuone:

DSC_0978

DSC_0975

DSC_0964

DSC_0963

DSC_0954

DSC_0953

Olohuone ja ”ruokailuhuone” ovat samassa tilassa. Olohuoneessa on iso neljästä ikkunasta koostuva kaari, josta avautuu näkymä terassille ja takapihalle. Ikkunoiden väliin on tehty ”pilarit”, jotka on päällystetty Teknoksen koristepinnoitteella.

Television yläpuolella on kolmen valokuvan sarja, jossa on lastemme vauvakuvat. Tähän olisi tarkoitus keksiä jotain uutta, ehkäpä canvas-taulu, jossa olisi vauvakuvat ja 1-vuotiskuvat. Ehdotuksia otetaan vastaan!

Lisäksi olohuonetta koristaa iso senkki, jonka yläpuolella on meidän hääkuvista tehty canvas-taulu. Miehen sukuperintönä on myös ihana vanha Singer-ompelukone ja keinutuoli.

Tietenkin olohuoneessa on sohva ja nojatuoli, jotka ovat ruskean väriset. Haluaisin vaihtaa ne uusiin, mutta toistaiseksi pidämme nämä, kunnes lapset hieman vielä kasvavat. Samoin ruokailupöytä alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, mutta ehkä sekin vielä palvelee meitä vähän aikaa.

Ja takka, joka on sijoitettu keskelle taloa sijaitsee olohuoneessa. Tästäkään en nyt tullut ottaneeksi kuvaa. Takka on Tiilerin kulmatakka, joka on pinnoitettu tummanharmaaksi.

Meidän makuuhuone:

DSC_0966

Meidän makuuhuone on simppeli. Siellä on Ikean parisänky (joka harvoin on pedattu), vanha liinavaatekaappi, vaatekaapit ja yöpöydät. Kaikki eri sarjaa. Ehkä pääsen jossain vaiheessa tähänkin huoneeseen kiinni ja saan sinne yhteneväisyyttä. Sängyn yläpuolella on seinämaalaus ja kapea, leveä ikkuna.

Muut huoneet:

Lisäksi meiltä löytyy anopin siipi, joka toimii siis vierashuoneena, työhuoneena ja käyntinä terassille.
Sekä kodinhoitohuone/tekninen tila/vaatehuonekompleksi. Huh huh, ihan hiki nousee otsalle, kun mietin sitä. Se on ainoa huone, joka on edelleen ”kesken”. Se ei vain toimi, on AINA täynnä roinaa ja työkaluja. Sille pitäisi tehdä jotain. Tästä taidankin tehdä jossain vaiheessa oman postauksen, kunhan ensin keksin mitä sille teen.

Tällaista siis meillä. Vielä viimeisessä osassa esittelen talon rakentamista kuvin ja tekstein.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s