Laskiaissunnuntain viettoa

Vilperin toiveesta leivoimme lauantaina pullia. Ajatuksena oli myös lähteä pulkkamäkeen, mutta ilma oli niin märkä ja sateinen, joten siirsimme mäenlaskun suosiolla sunnuntaille. Ja hyvä niin, sillä laskiaissunnuntaista tulikin todella aurinkoinen!

DSC_0339

DSC_0347

Vilperi haluaa aina tehdä ”sokeripullia”, tarkoittaen niillä korvapuusteja. Niitä leivommekin usein, mutta nyt teimme myös perinteisiä pyöreitä pullia laskiaispullia silmällä pitäen. Lisäksi Vilperi halusi itse muovailla taikinasta jotain. Hän tekikin itselleen ja Tyllerölle hienot pullapötköt ja yhdessä teimme vielä pullaukot.
Pullia oli tietenkin pakko heti maistaa ja ne maistuivatkin kaikille välipalaksi. Pallerokin sai elämänsä ensimmäiset pullamaistiaiset.

DSC_0337

Sunnuntaina heti aamupäiväruoan jälkeen pakkasimme eväät mukaan, Palleron rattaisiin nukkumaan ja lähdimme kohti pulkkamäkeä. Mäki oli aika jäinen emmekä antaneet lasten laskea kovin korkealta yksin, sillä he eivät vielä osaa kääntää pulkkaa tarvittaessa kovinkaan hyvin.

DSC_0365

DSC_0369

Isi laski lasten kanssa jonkin aikaa vuorotellen tsiikalla (Stigalla) ja hauskaa oli. Sitten söimme herkulliset eväät ja kiersimme vielä leikkipuiston kautta kotiin. Kotipihassa oli jo niin keväisen lämmintä ja aurinkoista. Pihassa vielä leikimme jonkin aikaa. Lasten mielestä oli erittäin hauskaa hyppiä hankikannolla ja yrittää rikkoa lumen pintaa.

DSC_0372

Tässä lyhyesti laskiaissunnuntain kertomus, kuvina sitten enemmän.

DSC_0374

DSC_0379

DSC_0383

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Laskiaissunnuntain viettoa

  1. Paluuviite: Mennyt vuosi | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s