Koska luistellaan?

”Koska luistellaan, ihan muuten vaan,

kun maassa on lunta ja pakkasta!

Koska luistellaan ihan muuten vaan,

no tietenkin talvella!”

DSC_0073

DSC_0081

Kuten jo mainitsinkin talvitapahtumapostauksessa, ostimme lapsille täksi vuodeksi luistimet. Tai siis yhdet luistimet, jotka menevät näin harjoitteluvaiheessa molemmille. Tämä on siis ensimmäinen talvi, kun harjoittelemme luistelua.

Vilperi kokeili ensin. Aika haparointiahan se oli, hyvä että edes yhdessä pystyssä pysyimme. Vilperin innostus oli niin suurta, että hän olisi halunnut heti päästä liukumaan ja ”potkimaan” luistimilla eteenpäin. Tyllerö taas ymmärsi heti, että ensin harjoitellaan pystyssä pysymistä ja tasapainoa. Hän osasi myös paremmin pitää jalat paketissa, kun Vilperillä ne lähtivät heti eri suuntiin. Hyvänä harjoituksena he työntelivät Palleroa rattaissa pitkin jäätä. Potkukelkka kun olisi, se olisi oiva harjoitteluapuri pystyssä pysymiseen.

DSC_0084

DSC_0088

Luistelut olivat ohi kummaltakin noin viidessä minuutissa, mutta alkuhan sekin on. Seuraavalla kerralla molemmilla meni jo vähän paremmin ja Vilperikin huomasi itse miten hän pysyy paremmin pystyssä. Kunhan vain jaksamme harjoitella, ehkä lopputalvesta näemme jo ensimmäisiä itsenäisiä luistelumetrejä.

Ostoslistalla on heti seuraavaksi myös oikea luistelukypärä. Nyt sai pyöräilykypärä kelvata. Parempi sekin kuin ei mitään!

DSC_0094

DSC_0087

Pysyisitkö muuten itse pystyssä luistimilla? Minä en taitaisi.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Koska luistellaan?

  1. Paluuviite: Mennyt vuosi | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s