Talvitapahtuma

Viime sunnuntaina kaupungissamme järjestettiin talvitapahtuma. Tapahtumassa oli järjestettyä ohjelmaa jonkin verran, esimerkiksi koiravaljakkoajelua ja lumenveistoa, mutta pääasiassa tarkoitus oli liikkua omatoimisesti. Järven jäälle oli aurattu luistinrata ja lapset saivat pelata esimerkiksi jääkiekkoa.

Mekin lähdimme paikalle katsastamaan tapahtumaa ja pääsimme samalla koko perhe viettämään perheaikaa raittiiseen ilmaan. Otimme samalla mukaan luistimet lapsille. Harjoittelu on vasta aluillaan, joten luistelu oli ohi muutamassa minuutissa. Mutta harjoittelu jatkuu viikottain. (Taidankin tehdä tästä luisteluharjoittelusta ihan oman postauksen, vaikkapa ensi viikolla).

Lapsille tapahtumassa tärkein taisi olla makkaran syönti, jonka perään Vilperi jo kyseli autosta ulos tullessa. Me aikuiset nautimme hernekeitosta. Lapset saivat leikkiä ja touhuta vapaasti vajaan kahden tunnin ajan, jonka jälkeen päiväunet maistuivatkin makeasti.

DSC_0099

DSC_0092

DSC_0082

DSC_0078

DSC_0102

DSC_0103

DSC_0112

DSC_0114

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Talvitapahtuma

  1. Paluuviite: Koska luistellaan? | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s