Omat paheeni

En tulisi toimeen ilman kahta asiaa. Suklaata ja kahvia.

Kotona juon kahvini rennosti mukista. Minulla on muutama vakimuki, joita käytän. Lisään kahviin teelusikallisen kookosöljyä ja maitoa. Vähän aikaa sitten ihastuin mantelimaitoon, joka on kylläkin kalliimpaa kuin tavallinen maito. Kermaakin olen käyttänyt, mutta siitä paheesta olen jo päässyt irti. Olen ihastunut tummempiin paahtoihin kahvissa. Vielä enemmän olen ihastunut maustettuihin kahveihin, esimerkiksi vaniljakahviin. Silloin tällöin hemmottelen itseäni ostamalla paketin sellaista. Ja rakastan erikoiskahveja. Cappuccinoa ja lattea voisin litkiä vaikka kuinka paljon.

Mainitsinkin jo joululahjatoivepostauksessa kapselikoneesta. No, joulu tuli ja meni, mutta konetta ei näy. Toisaalta taas kapselit maksavat maltaita, joten toistaiseksi pitäydyn vanhassa kahvinkeittimessä ja ostan erikoiskahveja vain kahviloista ja ikeasta.

Kahvin kanssa ja mikä jottei ilman kahviakin, olisi ihanaa syödä muutama pala hyvää suklaata. Ja puhun nyt hyvästä suklaasta, en maitosuklaasta. En myöskään välitä konvehdeista kovinkaan paljon. Tykkään tummista suklaista, joissa kaakaopitoisuus on vähintään 60-70%. Kokeilin joulun alla tehdä itse suklaata ja hyviä olivat. Pitääkin tässä tehdä uudestaan jollain toisella ohjeella.

Mitkäs ovat teidän herkkuja ja mitä kuuluu hemmotteluhetkiin? Mitä erikoiskahveja/paahtoja suosittelisit kotikäyttöön?

DSC_1114

DSC_1116

DSC_1117

WP_20141104_003

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s