Vanha ja uusi vuosi

Vuosi 2014 oli meille onnellinen, mutta syksy toi mukanaan murhetta ja huolta. Pallero syntyi toivottuna kolmantena lapsena perheeseemme alkuvuonna. Vauvan kanssa arki alkoi sujua hyvin ja isommat lapset ottivat uuden sisaruksen hyvin vastaan.

Palleron ristiäisten aikaan perheeseemme rantautui ensimmäinen sairastamiskausi. Olimme kaikki yhdessä ja vuorotellen kipeitä, parin viikon ajan kotimme oli lähinnä sairastupa. Ristiäiset menivätkin hieman pienennetyllä kokoonpanolla, ja vielä alkuviikosta sankari itse makasi sairaalassa toipuen rs-viruksesta.

Sitten alkukesällä meillä riehui kuuden viikon ajan vesirokko. Loppukesä menikin paremmissa merkeissä ja vietimme lasten kanssa mukavan kesäloman.

Tähän asti vuotemme on ollut, sairastamisista huolimatta iloa täynnä. On ollut ihanaa katsoa miten lapset kasvavat ja oppivat uutta. Meitä on siunattu kolmella ihanalla lapsella! Edellisten vuosien murheet ja huolet alkavat olla taakse jäänyttä elämää ja alan jo uskoa siihen, että elämä hymyilee taas meille.

Syksyllä alkoivat Palleron uniongelmat, joista kirjoitinkin postauksen tänne. Koko syksy oli veivaamista edestakaisin miettien mistä ongelmat johtuvat. Lisäksi alkoi taas sairastamiskierre. Syksy oli yhtä antibioottia, yskää, nuhaa ja silmätippoja. En edes jaksa laskea kuinka monta kertaa olemme istuneet lääkärin odotushuoneessa tämän syksyn aikana. Erityisesti lapset ovat sairastelleet, mutta emme me aikuisetkaan ole säästyneet sairauksilta. Kirjoittaessani postausta uniongelmista, luulin jo että Palleron ongelmat oli voitettu. Lopullisen päätöksen saimme vasta jouluviikolla, kun Pallero pääsi korvien putkitukseen. Diagnoosina oli liimakorvat. Parhain joululahjamme olikin, kun saimme aurinkoisen, hymyilevän poikamme takaisin. Toivottavasti putket auttavat pikkuisen korviin. Vaikka sairastamiset ovat rasittaneet arkeamme ja jaksamistamme, olen kuitenkin kiitollinen siitä, että olemme säästyneet vakavilta sairauksilta. Toisinkin voisi olla.

Syksyllä myös Tyllerö aloitti päiväkodin ja yhdessä hujauksessa pikkutytöstä on tullut jo iso, minä itse-tyttönen.

 

En perusta uudenvuoden lupauksista, mutta TOIVON että uusi vuosi olisi meille terveempi. Ja jos voimme viettää vuoden 2015 yhtä hyvin kuin viime vuoden, tulemme olemaan onnellisia. Edelleenkin teemme asioita lasten ehdoilla, unohtamatta kuitenkaan omia pieniä hetkiämme. Parisuhteemme voi hyvin, rakastan miestäni edelleenkin yhtä paljon kuin kymmenen vuotta sitten. Toivottavasti niin jatkuu tulevaisuudessakin. Toivon, että Pallero saisi unirytmistä kiinni ja meille palaisi yörauha. Pallero täyttää parin viikon päästä yhden vuoden ja suunnilleen niin kauan on siitä kun minä viimeksi olen nukkunut täydet yöunet. Ehkä tähän vuoteen ei kuulu kenenkään pahinta uhmakautta, joten vuosi voisi olla rauhallisempi, jos se nyt suinkin meidän lasten kanssa voi olla mahdollista. Ensi vuoteen kuuluu mahdollisesti oma töihinpaluuni, mutta sitä mietitään paremmin kesällä.

 

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

Millaisia uuden vuoden lupauksia te olette tehneet?

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Vanha ja uusi vuosi

  1. Paluuviite: Alkuvuosi täynnä korvavaivoja | Kolme pientä porsasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s