Postaussarja: Oma koti kullan kallis. Tytön huone

Seuraavaksi esittelen kodissamme Tyllerön huonetta.

Tämäkin huone sai kesällä vähän uutta ilmettä, kun maalasin urakalla kalusteita. Vaihtoehtoina oli joko ostaa uudet hyllyköt tai maalata vanhat. Tyllerön huoneessa oli käytössä vanhat olohuoneen kirjahyllyt, jotka ovat etsineet uutta kotia jo jonkin aikaa. Päätin maalata vanhat pyökin väriset hyllyt valkoisiksi. Vitriiniosasta otin ovet pois ja näin ollen hienot lasihyllyt tulivat oikeuksiinsa. Lisäksi tapetoin kaikkien kaappien taustat tapetilla. Hyllyt ovat kuin uudet ja ajavat asiansa hyvin kunnes löydämme sopivammat säilytysjärjestelmät tilalle (joskus vuosien päästä).

Myös Tyllerön huoneessa on yhdellä seinällä valkoiset Ikean vaatekaapit ja yksi seinä on saanut värikseen punaisen värin. Seinän väri on ollut alusta asti punainen, ennenkuin Tylleröstä on ollut tietoakaan. Huone on ikäänkuin ollut odottamassa asujaansa, pientä tytönTylleröä. Tällä seinällä lentelee myös joukko perhosia, sisustustarroja nämäkin.

DSC_0414

 

Sängyn yläpuolella roikkuu Ikeasta ostettuja koristepalloja.

DSC_0415

Ikkunaseinällä nojaavat vanhoista heinäseipäistä tehdyt tikapuut ja siinä roikkuvat kaksi Tyllerön juhlamekkoa. Violetti mekko oli Tylleröllä omissa ristiäisissä, valkoinen unelma taas oli meidän häissä Tyllerön päällä. Valkoisen villatakin olen itse tehnyt Tyllerölle.

DSC_0417

Lisäksi ikkunan alla on Brion uuni ja tiskiallaskalusteet. Tyllerön oman sängyn viereen on sijoitettu nukkevauvojen sänky. Tämä vanhasta perunalaatikosta tehty sänky on kuin tehty tähän tarkoitukseen. Tosin vauvasänky huutaa tyhjyyttään monena yönä, sillä vauvat nukkuvat perhepedissä Tyllerön kanssa. =)

DSC_0625

DSC_0626

Hyllyillä on suurimmaksi osaksi sisustustavaraa ja pehmoleluja sekä My little poneja. Kuten kuvista näkee, väritys on valkoista ja punaista tai pinkkiä. Hyllyjen taustatapetti on Ikeasta ostettu.

DSC_0419

DSC_0418

DSC_0420

DSC_0617

Myös Tylleröllä on samanlainen nimikyltti ovessaan kuin Vilperillä.

DSC_0421

Vitriinin alla sijaitsevat laatikot. Vaihdoin niihin perhosaiheiset vetimet. Nämä löytyivät Prismasta.

DSC_0613

Ja eihän se olisi tytön huone, jollei sieltä löytyisi ruoanlaittovälineitä, leikkiruokaa ja kakkuja. Näistä onkin monen monet herkut taiottu.

DSC_0611

DSC_0612

Miltäs Tyllerön huone vaikuttaa teidän silmissänne? Minkälaisia tytön huoneita teidän kotoa löytyy?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s