Postaussarja: Oma koti kullan kallis. Pojan huone

Esittelen tässä sarjassa hieman kotiamme.

Täysin tyytyväinen en ole kotimme tämän hetkiseen sisustukseen. Tarkoitus olisi, että kun lapset hieman kasvavat, muutamme sisustusta sitä mukaan. Tällä hetkellä missään alle metrin korkeudella on turhaa pitää esillä sisustusesineitä tai muutakaan kivaa. Ne vaan eivät pysy paikoillaan. Ruokailupöytä ja tuolit olisivat jo vaihdon tarpeessa. Sekä matot. Lisäksi haluaisin pikkuhiljaa muuttaa vanhoja opiskeluaikaisia huonekaluja uusiin, yhteneviin huonekaluihin. Nyt niitä on ripoteltu sinne tänne ilman minkäänlaista sisustussuunnitelmaa.

Tässä kotisarjassa näytän asioita mihin olen tyytyväinen meillä.

Aloitetaan Vilperin huoneesta. Huone toimii niin leikkihuoneena kuin makuuhuoneenakin. Aikanaan kun Pallero hieman kasvaa, hän tulee muuttamaan Vilperin kanssa samaan huoneeseen.

Viime kesänä muutin pojan ja tytön huoneita pienellä budjetilla haluamaani suuntaan. Kun aikoinamme rakensimme tämän kodin, halusin lastenhuoneista isoja. Sinne mahtuu hyvin sänky, tulevaisuudessa koulupöytä ja kuitenkin jää tilaa leikkiä. Lisäksi kaikissa makuuhuoneissa on kaksi metriä leveät vaatekaapit. Lastenhuoneissa yksi seinä on maalattu eri värillä, muut ovat vaalean beigeä/ruskeaa. Pojan huoneessa tehosteseinän värinä on vaaleanvioletti sävy. Lattiat ovat vaaleaa tammilaminaattia, kuten kaikkialla talossamme.

 

Valitsin pojan huoneen teemaksi mustan/harmaan/sinisen ja tähtiä/kirjaimia/numeroita. Halusin muuttaa pikkupojan huonetta sopivammaksi neljävuotiaalle.

Oveen on kiinnitetty nimikyltti, jotka olemme Roomasta tuoneet. Ihastuin kylttiin ensisilmäyksellä. Kylttiin sai itse valita kuviot ja kirjaimet ovat pimeässä hohtavia.

DSC_0376

DSC_0377

 

Vanhan huoneen seinätarrat, nallet, saivat lähteä. Uuteen huoneeseen Vilperi sai tarroista kirjaimet joita voidaan yhdessä harjoitella. Kivoja nämä tarrat, ne on helppo kiinnittää ja irrottaa seinästä. Lisäksi seinällä roikkuu numerot 0-9.

DSC_0378

DSC_0384

Seinää koristaa Vilperin ristiäisissään käyttämä juhla-asu. Pieni söpö muisto vauva-ajoilta.

DSC_0379

Kirjat löytyvät tasolta. Niitä pitelee Ikeasta löydetty kirjatuki ja netistä bongaamani tähtikuvioinen ovipaino, joka tukee vielä kirjariviä.

DSC_0381

Vilperillä on sänkynään pikkuparvi, jonka olen itse tuunannut meille sopivaksi. Tästä aiheesta voisin tehdä oman postauksen. Sängyn alla on maja, iltasatupaikka. Sinne olen kerännyt pehmoisia jättityynyjä.

DSC_0385

Yövalona Vilperillä on Ikeasta ostettu tähtilamppu, seuranaan muutama tähtisisustustarra.

DSC_0389

Miltäs vaikuttaa meidän Vilperin huone? Millaisia huoneita teillä on?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s