Isien oma päivä

Eilen meillä, kuten monessa muussakin perheessä vietettiin isänpäivää. Vielä neljän vuoden aikana meille ei ole pesiytynyt kovin montaa perinnettä. Oikeastaan tarkoitus oli vain viettää rauhallinen, leppoisa isänpäivä koko perheen voimin.

Itse halusin muistaa perheemme päätä aamiaisella vuoteeseen. Tein aamupalan yksin, jotta iskä saisi nauttia sen rauhassa ennenkuin lapset ryntäisivät sänkyyn hyppimään.

Kuvassa näkyykin meidän perheen ainoa isänpäiväperinne: joulutortut. Iskä rakastaa joulutorttuja ja isänpäiväksi meillä leivotaan vuoden ensimmäiset joulutortut. Lauantaina leivoimme yhdessä lasten kanssa ja voi niitä ihania sakaroita, joita pienet taiteilijat saivat aikaan.

DSC_0392

DSC_0394

Kun iskä oli saanut rauhassa nauttia aamiaisensa, kävin herättelemässä lapsia. Jopa Vilperi, joka on yleensä kovin aamu-uninen, oli pystyssä sekunneissa. Lapset olivat päiväkodeissa askarrelleet kortit ja lahjat. Iloinen nauru sekoittui innostukseen, kun lapset laulaen ojensivat lahjojaan iskälle. Tyllerö oli painanut jalanjälkensä sukkiin ja Vilperi taas oli tehnyt oman heijastimen iskälle. Ihanat lahjat!

DSC_0396

DSC_0407

Yhdessä askartelimme vielä kortin, johon painoimme kaikkien lasten kädenjäljet. Hyvää isänpäivää meidän iskälle ja kaikille muillekin isille! Olette päivänne ansainneet.

DSC_0404

DSC_0406

Millainen isänpäivä teillä oli ja onko teidän perheessä jonkinlaisia isänpäiväperinteitä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s