Lapsen dracula-asu Halloweeniksi

Vihdoinkin lupaamani asu pojalle (ja miksi ei tytöllekin?). Olin siis päättänyt tehdä Vilperille hämähäkkiasun Halloween-juhliin. Asu tuli valmiiksi, mutta en ollut siihen täysin tyytyväinen. Kiireestä johtuen en ehtinyt perehtyä siihen täysin. Loppujen lopuksi suunnittelin myös Dracula-asun ja päätän sitten ensi viikolla kumpaa näistä käytän.

DSC_0370

Asuun tarvitset valkoisen kauluspaidan, mustat suorat housut, jätesäkin. Halutessasi voit lisätä punaisen vyön, hatun ja kävelykepin.

Leikkaa jätesäkki viitaksi. Jos sinulta sattuu löytymään viitta omasta takaa, mainiota. Mutta meille joilla sellaista ei ole tai emme halua ostaa viittaa, jätesäkki käy vallan mainiosti. Leikkasin viittaan hieman pyöreää muotoa ja jätesäkin yläpäästä leikkasin nauhat kiinnitystä varten.

DSC_0374

Satuin löytämään kaapista vanhan punaisen kylpytakin, jossa oli punainen vyö. Mutta mikä tahansa huivi tai kangaskin käy. Tai ilman vyötäkin asu on sopiva.

DSC_0375

Lisäksi aion maalata Vilperin silmiä hieman mustalla luomivärillä. Jos haluat, voit ostaa myös Draculan tekohampaat, mutta meillä sellaiset taitavat olla turhat.

DSC_0368

Eiköhän näillä asuilla pärjätä tämä Halloween hyvin. Millaisia asuja teille on tulossa?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s